Ocena: 8.0/10

SADRžAJ

Za rumunsku gimnastičarku Andreu Radukan gubitak olimpijske medalje u Sidneju 2000. godine još uvek predstavlja traumu. Petnaest godina kasnije ona pokušava da shvati šta se desilo posmatrajući sve iz perspektive odrasle osobe.
Andrea Radukan je 32-godišnja žena i jedna od najboljih rumunskih gimnastičarki. Žrtvovala je svoje detinjstvo da bi postala olimpijska šampionka, a kad je konačno osvojila zlatnu medalju u višeboju u Sidneju 2000. godine, tri dana kasnije joj je oduzeta, nakon što je utvrđeno da je pozitivna na doping testu na supstancu koja se nalazi u leku za prehladu, koji joj je lekar dao samo nekoliko trenutaka pre početka takmičenja. Petnaest godina kasnije, Andrea vodi najtežu bitku protiv ljudi koji su je obmanuli, dok pokušava da povrati svoju medalju, a zajedno s njom i dostojanstvo. Film usput otkriva drugu stranu medalje, traumu i trud, znoj i bol iza sjaja zlatne medalje i šampionskog glamura.

Slike

Zlatna devojkaZlatna devojkaZlatna devojkaZlatna devojkaZlatna devojkaZlatna devojkaZlatna devojka

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.