poster

Knock Down the House

Knock Down the House (2019)

Režiser: Rachel Lears

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.1/10

SADRžAJ

In 2018, a young bartender in the Bronx, a coal miner’s daughter in West Virginia, a grieving mother in Nevada and a registered nurse in Missouri join a movement of insurgent candidates challenging powerful incumbents in Congress. Without political experience or corporate money, these four women are attempting to do what many consider impossible.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Večita planeta: Heroji okeana (2021)

    image
    Legendarna okeanografkinja Silvija Erl, i njene kolege naučnici, pripovedaju o radu koji se vrši širom sveta, za zaštitu morskih ekosistema.
  • Zabavi je došao kraj (2021)

    image
    Digitalne platforme kao što su Airbnb, Uber Amazon, mnogima su omogućile online posao i dobru zaradu. U popularnom “digitalnom feudalizmu” i “gig ekonomiji”,...
  • Deca brze hrane (2011)

    image
    Ova dokumentarna emisija istražuje razloge zbog kojih roditelji pribegavaju ishrani brzom hranom i prati tri porodice koje očajnički pokušavaju da se vrate na put...
  • Take Your Pills (2018)

    image
    In a hypercompetitive world, drugs like Adderall offer students, athletes, coders and others a way to do more -- faster and better. But at what cost?
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.