Ocena: 7.4/10
Ocena korisnika: 3.2/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Kada “Čovek” ubije svog brata, isporučuje heroin u lokalnim sirotištima i preplavi geto preljubničkim likerom, Crni dinamit je heroj spreman da se bori od krvlju natopljenih gradskih ulica do domova privilegovanih. Majkl Džej Vajt glumi Crnog dinamita, vešt sa pištoljem, nunčakama, koji je ženskaroš i pravi brat. Takođe glume Tomi Dejvidson, Nikol Salivan, Bokim Vudbajn, Arsenio Hol i Džon Sali.

Slike

Crni dinamitCrni dinamitCrni dinamitCrni dinamitCrni dinamitCrni dinamit

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • ZG80 (2016)

    image
    Grupa prijatelja iz istog kraja u Zagrebu, članovi navijačke grupe BBB (Dinamo), krajem '80-ih godina prošlog veka kreće na gostujuću utakmicu s najvećim...
  • Uterivač dugova (2018)

    image
    Frenč se bavi uterivanjem dugova za mafiju. Posao deluje poprilično lagano, sve dok ga jedan "klijent" ne uvuče u probleme dublje nego što je mogao očekivati.
  • Uterivač dugova 2 (2020)

    image
    Nastavak filma The Debt Collector iz 2018. godine, kojeg je takođe režirao Johnson, a donosi priču o Frenchyu i Sueu, uterivačima dugova koji lome kosti i...
  • Don Kamilo (1984)

    image
    Sveštenik pomaže gradiću u koji je postavljen, da bi rešio sukobe koji se godinama postoje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.