poster

Veliki Sten

Big Stan (2007)

Režiser: Rob Schneider
Tring Comedy | 14.4.24. | 16:50

Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(53 glasova)

SADRžAJ

Slabašni i plašljivi prevarant dobija napade panike kada sazna da će otići u zatvor zbog prevare. Zato unajmljuje tajanstvenog gurua borilačkih veština koji ga transformiše u kung fu stručnjaka, spremnog da se suprotstavi kolegama zatvorenicima koji žele da ga povrede - i da ga vole.
Zvezda filma „Djus Bigelou – evropski žigolo“, Rob Šnajder po prvi put se u ovoj komediji pojavljuje i iza kamera. Šnajder tumači i lik Stena, osuđenog kriminalca na putu u zatvor. Pokušavajući da ostane živ i zdrav tokom svog boravka iza rešetaka, Sten se obraća stručnjaku za borilačke veštine (Dejvid Karadin, „Kil Bil“) da bi poboljšavo svoje borilačke sposobnosti. U filmu se pojavljuje i Dženfier Morison („Doktor Haus").

Slike

Veliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki StenVeliki Sten

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.