poster

Vrijeme je za jazz

Vrijeme je za jazz (2017)

Music | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Trubač, skladatelj i aranžer Clark Terry dobitnik je nagrade Grammy, nositelj šesnaest počasnih doktorata, nekadašnji veleposlanik jazza Vlade SAD-a, njemački vitez, dobitnik francuskog odličja za umjetnost. Njegovim su se stvaralaštvom nadahnjivali Miles Davis, Quincy Jones, Wynton Marsalis i mnogi drugi. Svirao je i s Boškom Petrovićem.
U emisiji pogledajte drugi dio koncerta koji su u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti Jazz orkestar HRT-a i trubač, krilničar, skladatelj i aranžer Stjepko Gut posvetili svom velikom uzoru, učitelju, kolegi i prijatelju čije glazbeno nasljeđe, danas kada više nije među nama, i dalje oduševljava publiku.

Photos

Vrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazz

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Global Beats!

    image
    Tune in for a selection of the biggest beats that are taking over the world!
  • MTV Rewind

    image
    Step into the MTV Time Machine and travel back to check out what tracks were stealing our hearts and ruling the charts!
  • MTV Live

    image
    Jack Saunders chats to vocal powerhouse Becky Hill, as she performs an exclusive set from her studio. Tracks include a medley of her hits plus singles 'Better Off...
  • VOTW

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.