poster

Bunt

Bunt (2015)

Music | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U ovoj emisiji Bunt, na RTS 2 u sredu uveče: o muzičkim izdanjima koja su obeležila kraj godine, o novom lajv albumu Srđana Gojkovića Gileta i grupe "Magic Bush", o bendu "Buč Kesidi", upoznaćete hard rok sastav "R.O.C.K.", premijerno videti spot benda "5 minuta slave" i - još mnogo toga!
Sa Srđanom Gojkovićem Giletom i Damjanom Dašićem, novinarska ekipa Bunta razgovarala je o lajv albumu "Retko svirane pesme" Gileta i benda "Magic Bush", sa koncerta održanog u martu prošle godine, u Domu omladine Beograda.
Pesma "Ne dam vam ništa" benda "Mister Hajd" iz Petrovca na Mlavi, bila je hit avgusta "Top Liste Bunt". O ovoj pesmi, kao i albumu "Znaš ko si", za emisiju "Bunt" govorili su Aleksandar Filipović Filip i Nenad Nikolić Šone.
Nakon prvog rasprodatog koncerta u sali "Amerikana", Doma omladine Beograda, "„Buč Kesidi" su uspešno prodali karte i za drugi kocert! Tako će bend 21. i 22. decembra nastupiti pred preko 1200 ljudi i to će biti njihov najveći solo koncert u Beogradu. Osim u prestonici, nedavno su imali i rasprodate koncerte u Novom Sadu i Kragujevcu, dva rasprodata koncerta u Nišu, a "slična situacija" se očekuje i za konerte u Zaječaru i Banja Luci. Zato "Buč Kesidi" jesu jedan od onih domaćih bendova koji dokazuju da scena i dalje živi i da je dobar zvuk - i dalje u modi. A euforiji ovakvog podviga, sigurno doprinosi i njihov tek objavljeni album - "Euforija"...
Predstavićemovam i hard rok sastav "R.O.C.K.", koji je nedavno objavio istoimeni debi album, sa osam uzbudljivih pesama. Ova grupa na svoj, autorski način, neguje tvrđi zvuk sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka...
Novosadski pank sastav "Pet Minuta Slave", bio je ovogodišnji finalista Bunt Rok Festivala RTS-a. Nakon izuzetno zapaženih koncertnih nastupa i objavljivanja albuma prvenca, uspešnu godinu privode kraju spotom za pesmu "Lenka", čija će premijera biti u ovom izdanju emisije "Bunt".
Biće reči i o devetom Beogradskom autorskom rok festivalu Udruženja rok muzičara Srbije, "Demo festu" - zemunskog kluba "Fest", tradicionalnom 46. prednovogodišnjem maskenbalu Kluba Studenata Tehnike kao i o ostalim atraktivnim događajima koje tim Bunta preporučuje - da ih ne propustite...
Zahvaljujući vašim glasovima, Hit novembra "Top Liste Bunt" je pesma "To je ljubav", aktuelnih pobednika Bunt Rok Festivala, benda "Lagana Sreda".
A ove srede, predstavljamo - prvih 5 predloga za mesec decembar.
Autor emisije: Branka GlavonjićNovinari: Katarina Vujović i Stefan JovčićReditelj: Jovan Bačkulja

Photos

BuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBunt

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • MTV World Stage

    image
    This is your chance to see the biggest artists live in concert without leaving the comfort of your sofa.
  • The 70s are Best: Forget the Rest!

    image
    All 70s - 24/7 - feelgood pop from the decade of glam, disco, punk and new wave!
  • UK Hotlist Top 20

    image
    Will Best counts down the UK's most-streamed tracks of the week, as compiled by Spotify.
  • Morning Has Broken!

    image
    From the era of glam rock, new wave and disco, all the hits from the 1970s.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.