Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

Documentary | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 11

SYNOPSIS

Kako motivirati mlade da ostanu u Hrvatskoj, kvalitetno se školuju i pronađu posao u turizmu, središnja je tema ovotjedne emisije. Istražujemo kakve koristi donosi uvođenje dualnog obrazovanja u turizmu kakvo već postoji u Europi. Kako izgleda vrhunska turistička škola, saznali smo u Bad Gleichenbergu u Austriji. Učenici nam otkrivaju kako je to živjeti u školi, stjecati posebna znanja i obavljati praksu na najprestižnijim lokacijama. Goran Milić ovog tjedna u Zagorju dobiva zanimljive odgovore na pitanja razumiju li se Zagorci u vina te dolaze li Slovenci u hrvatske toplice. Zanimanja djelatnika u turizmu i ugostiteljstvu često su zahtjevna, ali i vrlo zanimljiva. Da je i posao sommeliera takav, uvjerila se pjevačica Indira Levak, kušajući vina i razgovarajući s vinarima.
Izvršna urednica: Lana Pavić

Photos

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Kenya Wildlife Diaries (2016)

    image
    A behind-the-scenes look at Lewa Wildlife Conservancy's conservation work in Northern Kenya.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Police Interceptors (2008)

    image
    Documentary series following the police intercept teams of Great Britain.
  • Wheeler Dealers (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.