poster

Najboljih 150 minuta

Najboljih 150 minuta (2016)

News, Show | Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 3/10

SYNOPSIS

Best of 150 minuta
Svake subote, pratite najzanimljivije događaje koji su obeležili prethodnu nedelju. Aktuelne vesti sažete su u 150 minuta tako da ćete uvek biti informisani i u toku sa dešavanjima.
Stižu nam najzanimljivije priče iz svih gradova i sela Srbije iz kojih će ekipa emisije dočarati i prikazati skrivenu lepotu ovih mesta. Videćemo koje su najaktuelnije zabavne, sportske i kulturne manifestacije u ovom periodu, šta se dešava na planinama, a repoteri će izveštavati i sa obale Crne Gore donoseći nam dašak morskih valova i provoda na ovom primorju.
Njaboljih 150 minuta doneće nam i nove segmente, a četiri dame - Aneta Ivanović, Nevena Madžarević, Jovana Vukojević i Slađana Slavković vodiće nas svake subote kroz različite teme i u studio Prve dovesti najzanimljive sagovornike. Tako će svake subote u novoj rubrici koju će voditi Slađana Slavković, različita mišljenja ukrstiti oni koji se najčešće citiraju u medijima. Boris Trivan, Anđelka Prpić, Dača Ikodinović, Jelica Greganović, Dule Nedeljkovic, Ivan Tomić...imena su koja obećavaju dobrih pola sata u emisiji „150 minuta“.
U svakom izdanju otvara se tema dana, ilustrovana prilozima, o kojoj govore i gosti.Zanimljive priče iz različitih krajeva Srbije donosi specijalni reporter.VIP gosti u studiju, teme koje nas zaokupljuju, zabavni izazovi i muzički segment takođe su deo emisije namenjene svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.

Photos

Najboljih 150 minuta

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Focus on Africa

    image
    The biggest African and international stories from the BBC.
  • Africa Matters

    image
    Every week, Africa Matters will bring you the untold, under-reported stories from across the continent and we'll also unpack the issues that matter to Africans.
  • The Day

    image
    In addition to DW’s round-the-clock news bulletins The Day provides viewers with the background and analysis they need to understand the top stories of the last...
  • BBC World News America (2007)

    image
    In-depth reports on the major international and US news of the day with Katty Kay.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.