Magazin in

Magazin in (2019)

Talk-show | Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 1/10

SYNOPSIS

Sanja je sa svojim suradnicima pripremila još bolje i zanimljivije emisije. Kako su gledatelji navikli, i u ovoj sezoni očekuju kvalitetne i aktualne goste iz svih područja, ali i zanimljive, a ponekad i škakljive teme o kojima će raspravljati javne osobe. Iskreno, glasno i ponosno Sanja i njeni gosti pričat će o ljubavi, sreći, patnji, prijateljstvu i roditeljstvu. "Koliko god publika voli gledati moju emisiju, toliko i ja uživam stvarajući je. Oduvijek sam željela biti novinarka i ostvarili su mi se najluđi snovi - rekla je Sanja ususret novoj televizijskoj sezoni. Kvaliteta ovog govori i činjenica da je "Magazin In" postao vaša subotnja tradicija, a Sanja će se kao i dosad potruditi opravdati povjerenje gledatelja.

Photos

Magazin inMagazin inMagazin inMagazin in

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • TV5MONDE, le journal

    image
    The host collates and presents the latest political, social, sports and economic news and updates from across the world.
  • Newsday

    image
    Newsday is presented live from Singapore and London. Babita Sharma in London and Rico Hizon in Singapore deliver an overview of the day's big news stories, as...
  • Weather for the Week Ahead

    image
    Detailed weather forecast.
  • Focus on Africa

    image
    The biggest African and international stories from the BBC.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.