poster

Srpska ekonomija

Srpska ekonomija

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U ovonedeljnoj emisiji govorimo o ženskom preduzetništvu koje je veliki resurs za nova zapošljavanja u Srbiji. Bavimo se i pitanjem koliko je ova oblast razvijena u Srbiji u odnosu na okruženje.
Vojna akademija je nedavno obeležila 169 godina postojanja. To je ustanova koja ima tradiciju, a samim tim i odgovornost jer školuje oficirski kadar za potrebe Vojske Srbije. U ovoj emisiji smo sa generalom Bojanom Zrnićem razgovarali o uspesima i izazovima, o prilagođavanju nastavnih programa i planova koji treba da obezbede adekvatno obrazovanje budućih oficira koji će radni vek završavati posle 2050. godine.
Info centar Republičkog geodetskog zavoda oformljen je pre četiri godine, s ciljem da građane do informacije ne dele sati čekanja u dugim redovima. Saznali smo šta je to novo što pripremaju u narednom periodu.
U stalnoj rubrici "Tri pitanja za privrednike", ove nedelje smo razgovarali sa profesorom Ekonomskog fakulteta Dejanom Molnarom.
U čemu je Srbija lider u regionu? Koliko građani Srbije duguju bankama i u koje zemlje najradije odlaze da rade? Zbog čega se državljani Slovenije, koji žive u Venecueli, vraćaju u domovinu?
Ovo su samo neka od pitanja na koje ćemo dati odgovore u emisiji "Srpska ekonomija".
Urednica emisije: Danka Milošević

Photos

Srpska ekonomija

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • BBC Weather (1936)

    image
    Weather bulletins broadcast across the BBC television service, when not part of a programme.
  • Sky News

    image
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.