poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Lifestyle, Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 138

SYNOPSIS

Ona je pobjednica posljednje sezone emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ - talentirana glazbenica, vrhunska performerica i zaljubljenica u zdrav način života. Ona je Maja Bajamić! Za emisiju Zdravlje na kvadrat otkrila je čime se trenutno bavi i zašto velik dio dana obožava provoditi na biciklu.
U posljednjih nekoliko godina sve se češće uzalud poseže za antibioticima. Odnosno, onda kada oni nisu potrebni i ne mogu izliječiti bolest. Što su oni zapravo, na kakvu vrstu infekcija djeluju i kada ih uzimati, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.
Ne kaže se bez razloga da koža pamti. Izlaganje suncu, a osobito dugotrajno i onda kada je UV zračenje najintenzivnije, ostavlja trajne posljedice na našoj koži od kojih neke mogu biti i opasne po život. U ovotjednoj emisiji saznajte kako pravilno štititi kožu od sunca.
Obitelj Mateinog supruga bavi se izradom kišobrana, a u tom poslu uživa i Matea. No, položaj u kojemu provodi najveći dio vremena na poslu ostavlja posljedice na njezin vrat i kralježnicu. Obratila se ekipi emisije Zdravlje na kvadrat kako bi joj kineziologinja pokazala vježbe kojima će si olakšati.

Photos

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Hall of Fame Olympics

    image
    Protagonisti serije "Hall of Fame" su sportaši koji su posvetili svoj život sportu, s ciljem ostvarivanja olimpijskog sna. Kroz njihove intervjue i slike...
  • Magic Picks Of The Week

    image
    Join Eloise Carr for throwbacks, personal faves and legends in the Picks of the Week.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.