poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2021)

Sports, Talk-show | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U Hrvatskoj se možda još uvijek dovoljno ne poznaju urbani plesovi - sport koji uključuje razne discipline: break dance, hip hop, disco dance i druge. No mi smo se u studiju družili s ljudima koji su svojim uspjesima pokazali kako u Hrvatskoj imamo i jako uspješne plesače. U emisiji smo ugostili članove Atomic Dance Factoryja: Maru Muzić, Tiu Pačić i Tomislava Ivića.

Photos

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Football Focus

    image
    This sports programme takes a look at the latest happenings from around the football scene, including all levels of English and Scottish football.
  • Morning Live (2020)

    image
    Kym Marsh and Gethin Jones present a lively mix of topical content and expert advice.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • X Games

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.