poster

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

Cooking | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 14

SYNOPSIS

Tko bolje kuha: Marijo Čepek i Tamara Cipek, akademska glazbenica iz Zagreba (solo pjevačica u HNK) iz ekipe "Kruške" ili Nenad Posavac i Sanja Zlatar, inženjerka odjevne tehnologije iz Zagreba, ekipa "Jabuke"? To, kao i čije će se jelo pripremati u Brzoj košari - Marija Čepeka ili Nenada Posavca - odlučit će publika u studiju.
Gost kuhar je David Skoko.
Producent projekta: Denis Škorput
Urednica emisije: Ljiljana Vuglač
Urednica projekta: Snježana Nožinić

Photos

Kruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvoboj

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.