poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Zatvoren je 12. Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf u Drvengradu, na Mokroj Gori, koji je okupio mlade filmske stvaraoce i velikane svetskog autorskog filma.
Jedna od naših internacionalno najuspešnijih umetnica fotografije, Vesna Pavlović, u galeriji Artget izložila je radove koji su vizuelno istraživanje fotografskog arhiva Muzeja Jugoslavije. Najprestižniji festival pozorišne komedije biće tradicionalno održan po 44. put, od 20. do 27. marta u Jagodini, uz prisustvo brojnih slavnih glumaca i bogat prateći program, najavljeno je danas na konferenciji za novinare. U Kulturnom dnevniku predstavljamo vam autobiografsku priču Marks i lutka francuske književnice iranskog porekla Marjam Mađidi, koja je pre dve godine ovenčana Gonkurovom nagradom za debitantski roman. Preko 600 sati BBC-ijevog dokumentarnog materijala iz Prvog svetskog rata reditelj Piter Džekson obradio je uz pomoć najsavremenije tehnologije i napravio jedinstven dokumentarni film. Povodom obeležavanja 25 godina umetničkog rada, tenor Zoran Todorović će održati Gala koncert na Velikoj sceni Madlenianuma u petak, 18. januara. Tim povodom, on je gost Kulturnog dnevnika.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.

Photos

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • All About (2020)

    image
    All About is the programme that has interesting information on various topics. The programme contains facts about famous paintings, celebrities, movies,...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.