poster

CoolTurist

CoolTurist (2018)


Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 16

SYNOPSIS

Novi dvori u Zaprešiću idealna su lokacija za odmor, druženje, ali i povijesnu lekciju. Ban Josip Jelačić ovo je zdanje od Erdodyjevih kupio 1851., te ga u potpunosti preuredio - uredio podrum, perivoj i pročelje! Nije samo hrana u Zaprešiću dostojna plemića - i njihove sportske aktivnosti uglavnom su zabava za one nešto dubljeg džepa. Poznati hrvatski golfer Dražen Slamar uveo je ekipu Coolturista u čarobni svijet zelenih livada, palica i loptica.
Zaprešić i okolica naveliko njeguju narodne običaje i čuvaju etnološko blago, a svoj doprinos daje i udruga Plemićka mladež. Raskošnim balskim haljinama, časničkim uniformama i plesovima podsjećaju nas na povijest i Jelačićeve dane.
Prije više od dvadeset godina u Zaprešiću je osnovan Konjički klub Trajbar Team, a zbog raskošnog zelenila, osim aktivnih članova natjecatelja ovdje obožavaju boraviti i ljubitelji prirode. Što sve turistima nudi ova oaza mira, otkrila je trenerica Lara Cigić.

Photos

CoolTuristCoolTuristCoolTuristCoolTuristCoolTuristCoolTuristCoolTuristCoolTurist

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Le Journal De La Rts

    image
    The host presents a round-up of the latest news updates and developments from around the world.
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Le 6h00 info

    image
    The 6am news bulletin (Paris time) by the France Télévisions editorial team.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.