poster

Nautika

Nautika (2018)

Sports | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Originalna i jedinstvena na Balkanu, TV emisija "Nautika" posvećena je najmodernijim svetskim i domaćim dostignućima u proizvodnji jahti i ostalih morskih i rečnih plovila. Intenzivnom komunikacijom sa mnogim nautičkim firmama širom sveta svake subote upoznaje gledaoce sa liderima nautike, brodovlasnicima i eminentnim stručnjacima. Za pasionirane nautičare istražuje najzanimljivije rute, kao i prednosti i mane velikih i malih plovila, a putnicima istraživačkog duha otkriva atraktivne destinacije, kroz čari nautičkog turizma."Nautika" je pravo mesto za sažimanje višegodišnjeg iskustva stručnog i kreativnog tima, koji nastoji da u svakoj emisiji pruži neponovljiv doživljaj avanture i da povede ljubitelje plovidbe u inovativni svet modernih nautičkih rešenja. Sa željom da iz emisije u emisiju plovite na jedrima vere i ljubavi, želimo vam dobrodošlicu u brod lepih misli. Zaplovimo zajedno...

Photos

NautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautika

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • X Games

    image
  • UFC Countdown (2008)

    image
    A look at the lives and training camps of UFC athletes as they prepare for the next UFC pay-per-view event.
  • Strongman Champions League

    image
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. is an international professional bull riding organization based in Pueblo, Colorado, United States.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.