Antonija


Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Ukleta slavom i bogatstvom.
Postavljen u glamuroznom svijetu internacionalnog džet-seta i evropske aristokratije, „Antonija otkriva dirljivu priču mlade studentkinje Antonije koja postaje grofica, udovica i glava ogromnog finansijskog carstva, sve u par sedmica.
Nakon što se zaljubljuje i udaje za grofa Leonhardt von Ahrensdorffa, Antonija nasleđuje njegovo bogatstvo i njegovu poziciju kao glava Ahrensdorff Banke gdje je Leonhardt ubijen i upucan samo par minuta nakon njihovog vjenčanja. Uprkos otvorenoj mržnji njene svekrve i svekra, neiskusna mlada žena počinje da realizuje projekte započete od strane njenog muža kojima se njegova porodica protivila.
Sa svojim svježim i otvorenim stavom, kao i svojom ljepotom i šarmom, Antonija trijumfuje nad mnogim protivnicima; samo njen zet, Moritz odolijeva njenim čarima - ali možda samo zato što je i sam zaljubljen u nju. Prije nego što uspijeva da potvrdi svoju ljubav, javlja se strašna sumnja: Moritz je osumnjičen da je naručio smrt svoga brata.

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.