poster

Sve će biti dobro

SVE ĆE BITI DOBRO (2008)

Drama | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 31

SYNOPSIS

Dok Matko gleda fotografije sebe i polugole Ljubice, u sobu mu ulazi Nevenka. Matko panično ugura slike u kuvertu i skriva ih ispod madraca. Mila prepričava Kreši svoju životnu priču o zaljubljenosti u dvojicu muškarca. Anton i Tamara završavaju u krevetu. Marina i Sunčica se svađaju, što čuje Dinko te ih pokuša pomiriti. Tamara se budi kod Antona u stanu, no ne nalazi ga. Nevenka i Ivana se dogovaraju za kavu. Anton dolazi u svoj stan, noseći doručak Tamari, no ne nalazi ju. Matko pokazuje Tomi kuvertu u kojoj je nejgova i Ljubičina slika, te mu govori kako će kad-tad doznati tko ga ucjenjuje. Šestan otkriva Kristini da pokreće svoje dnevne novine i nudi joj mjesto urednice. Tomo uspije nagovoriti Matka da njemu prepusti otkrivanje ucjenjivača. Nevenka nagovara Ivanu da preskoče kavu i odu umjesto toga u kupovinu. Anton i Tamara shvate da su se miomišli i da niti jedan od njih nije namjeravao otići bez pozdrava. Tomu kamatari pritišću i traže da im što prije vrati novac.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Photos

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.