poster

SHED OF THE YEAR

SHED OF THE YEAR (2014)


Where to watch
Show not available in country

SEASON: 3

EPISODE: 1

SYNOPSIS

Najvažnije je vrijeme u kalendaru svih vlasnika vrtnih kućica. Od stotina kandidiranih, samo su 32 ušle u uži izbor za vrtnu kućicu 2016. godine.
George Clarke i njegova ekipa ponovno će obići Ujedinjeno Kraljevstvo uzduž i poprijeko u potrazi za najinovativnijim i najkreativnijim namjenama skromne vrtne šupe, a jedan vlasnik okrunit će se titulom pobjednika.
U prvoj epizodi, George će razgledati jedinstvene i povijesne kućice, uključujući kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću. Zatim slijede ekološke i neočekivane, a George će obići blatnjaru, kućicu na kotačima, kućicu koja se podiže s plimom, a čak i jednu koja je možda ukleta.
Najpopularnija je kategorija pubova i kućica za razonodu, a uključuje i cijeli grad s Divljeg zapada izrađen od kućica i repliku poljskog brdskog skrovišta za opijanje. Nakon što George i kolege iz žirija pogledaju kućicu od 20 funta u kategoriji štedljivih kućica u 4. nastavku, vrijeme je za proglašenje pobjednika, a jedan sretan vlasnik vrtne kućice pobjedonosno će slaviti.
U petoj i posljednjoj epizodi serijala, George će se prisjetiti najboljih kandidata u Najboljim vrtnim kućicama - od divovskog zelenog čajnika do kućice građene od vinskih boca.
---
Prve dvije kategorije uključuju kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću.
Odabrala: Mira Vočinkić

Photos

SHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEAR

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Directors (2018)

    image
    A fascinating look at the life and work of some of Hollywood's most iconic filmmakers.
  • Crikey! It's the Irwins (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Dynasties (2018)

    image
    Follow the true stories of five of the world's most celebrated, yet endangered animals; penguins, chimpanzees, lions, painted wolves and tigers. Each in a heroic...
  • Click (2000)

    image
    Click. A comprehensive guide to all the latest gadgets, websites, games and computer industry news.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.