poster

Noćni glazbeni program

Noćni glazbeni program (2007)

Music | Croatia
Director: Ivan Miladinov

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 2

SYNOPSIS

Prikazujemo snimku drugog dijela koncerta održanog 7. rujna 2007. u pulskoj Areni, pod umjetničkim vodstvom i prema odabiru Ljube Stipišića Delmate.
Na koncertu su nastupile klape: Subrenum iz Dubrovnika, Kumpanji iz Blata na Korčuli, Jelsa s Hvara, Iskon iz Splita, klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj iz Splita, Šufit iz Splita, Vokalisti Salone iz Solina, Cambi iz Kaštel Kambelovca, Tragos iz Trogira, Rabljanke s Raba, Crikvenica iz Crikvenice, Cesarice iz Zagreba, Luka iz Rijeke, Motovun iz Motovuna i Teranke iz Pule.
Čut ćemo najpoznatije nove klapske pjesme i obrade popularnih skladbi kao što su: Da te mogu pismom zvati, Tu je moj dom, Zvona moga grada, Naše malo misto, Svoju zvizdu slidin, Croatio, iz duše te ljubim, Zeleni škoju, draga dušo, Bodulska balada, Judi, zviri i beštimje, Vilo moja, Nevera, Kora kruha u vinu, Blago onom tko te ima i dr.

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Non-Stop Magic Hits

    image
    Playing non-stop hits from the biggest artists ever.
  • On the Playlist! Rock Right Now

    image
    The biggest and loudest all new anthems.
  • Morning Has Broken!

    image
    From the era of glam rock, new wave and disco, all the hits from the 1970s.
  • Global Beats!

    image
    Tune in for a selection of the biggest beats that are taking over the world!
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.