poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 12

SYNOPSIS

Europa je poludjela za SUV-ima. Njihova prodaja cvjeta, a ponuda još uvijek nije dovoljna da bi zadovoljila potražnju. Stoga se svi proizvođači trude predstaviti neki novi SUV. Peugeot će, primjerice, u idućih 12 mjeseci diljem svijeta predstaviti pet novih SUV-a, a Bez kočnica će u novome izdanju predstaviti jedan od njih.
U rubrici 'Extreme', u kojoj Bez kočnica gledateljima svakoga tjedna predstavlja ekstremne zanimljivosti iz svijeta, gledatelji će imati priliku upoznati se s najmanjim serijskim automobilom na svijetu.
Povod je jedan od najekskluzivnijih brodova ove godine, a mnogi se iznenade kada saznaju da iza njega stoji jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svijetu! Gledatelji se u ovotjednoj epizodi Bez kočnica imaju priliku upoznati s morskom srebrnom strijelom.
Idući vikend Zagrebom će zavladati brzi i žestoki. U našem glavnom gradu, po prvi puta će se održati spektakularna utrka ubrzanja. Što nas sve očekuje na zagrebačkom street raceu, gledatelji mogu saznati u prilogu ekipe iz Bez kočnica.
U ovotjednome testu, Bez kočnica će se baviti originalnim i osebujnim automobilom kojega vozači ili vole ili mrze. Radi se o automobilu Citroen C4 Cactus!

Photos

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • The Outdoor Sports Show

    image
    The Outdoor Sports Show hit is a diverse array of outdoor sports which are consumed by millions around the world.
  • Magic Picks Of The Week

    image
    Join Eloise Carr for throwbacks, personal faves and legends in the Picks of the Week.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.