poster

Pssst... priča!

Pssst... priča! (2014)

Children | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Vjerujemo da je većina vas čula priču o Crvenkapici, priču o malenoj djevojčici koja je s mamom živjela u kući na selu, a njezina baka u šumi. I kad je baka ostarjela i više nije mogla hodati, Crvenkapica joj je morala nositi hranu. Naravno, mama ju je stalno upozoravala da ne skreće s puta, da ne razgovara s nepoznatima, da ne.... itd, itd, a ona je uvijek odgovarala: Ne brini, mama! I čim bi izašla iz kuće, sve bi zaboravila (kao i svi vi). Ali... zato joj se i dogodilo to što joj se dogodilo! A što to, ispričat će vam Daria Knez Rukavina.
Priču braće Grimm adaptirala je Ana Đokić.

Photos

Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!Pssst... priča!

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Moon and Stars

    image
    Starry Nights, Sky, Magic Stars, Milky Way, Songs & Rhymes, Ocean
  • BabyTV's night time melodies

    image
    Ocean, Moonlight, Good Night, Shooting Star, Songs & Rhymes, Starry Nights, Ocean
  • Sweet Dreams

    image
    Ocean, Moonlight, Good Night, Shooting Star, Songs & Rhymes, Starry Nights, Ocean
  • Soothing Sounds

    image
    Close Your Eyes,Songs & Rhymes,Sky,Twilight,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.