poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Soap opera | Venezuela, Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 95

SYNOPSIS

Nakon razgovora s Rodrigom, Dinorah ne sumnja u to da je Marta žena s kojom je bio i odlazi k njoj u hotel da joj predbaci što im se umiješala u vezu. Marta ne razumije otkud optužbe i traži da odmah napusti njezinu sobu. Rodrigo nazove Corinu i dogovore sastanak. Ne mogu više biti odvojeni, vode ljubav, a nakon toga razgovaraju o Olegariju. Rodrigo pita Corinu je li spremna na suočavanje s ocem, a Corina ga zagrli. Malena svojim lukavstvom uspijeva da je Olegario uključi kao dioničarku u svoje tvrke i zapečati svoj zahtjev strašću koju pokazuje Olegariju, a kojoj on ne može odoljeti. Fabiola zastrašuje Malenu izvješćem koje će pokazati Olegariju, no Malena je smirena i ponovno pokreće temu o Alonsu. Olegario posjeti Eugeniju i pita je za njezina sina. Eugenija mu kaže da je prokletnik i pljune u lice najopasnijem čovjeku u San Lorenzu.

Photos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.