poster

ICTbusiness TV

ICTbusiness TV (2024)

Magazine, Technology, News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 222

SYNOPSIS

Nastavljamo s našim TV emisijama iz Barcelone s MWC 2024 i to pregledom zanimljivih uređaja i rješenja koja se baziraju na 5G tehnologiji, umjetnoj inteligenciji, inovacijama. Upravo o tome smo razgovarali s glavnim izvršnim direktorom Samsung Europa Benjaminom Braunom.
Laptop sa 17,3-inčnim prozirnim ekranom i to baziran na Micro LED tehnologiji privukao je uvjerljivo najviše pažnje među svim prijenosnicima i novitetima koje je Lenovo prikazao na sajmu mobilnih tehnologija MWC 2024. u Barceloni. Ovo je samo koncept, ali pokazuje što bi nas moglo čekati za koju godinu, ističe za ICTbusiness TV AG Zheng, Executive Director of Small-and-Medium-sized Business Segment, Intelligent Devices Group, Lenovo.
Ovogodišnji MWC je osim na monetizaciju 5G mreža veliki fokus ponovno stavio na upotrebu umjetne inteligencije u telekom tvrtkama bez obzira da li je riječ o upravljanju korisničkim iskustvo, rješenjima za upravljanje mrežom ili rješenjima koja se koriste u pametnim mobilnim uređajima. O tome što odnosi budućnost 5G-a, rješenja i usluga razgovaramo s Ivanom Runjom iz HT-a.
I za kraj razgovaramo o promjenama, smanjenju troškova, reorganizaciji poslovanja s Rahul Kumar Vice President & Senior Partner, Global Industry Leader - Telco & Media Industry u IBM Consulting. Koriste se različiti načini komunikacije, različite tehnologije za analitiku velikih podataka, a tu svakako treba spomenuti rješenja bazirana na umjetnoj inteligenciji.

Photos

ICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TV

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.