poster

Exploziv

EXploziv

Documentary | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Exploziv od sada možete gledati na programu Prve televizije subotom i nedeljom od 18.50!
Emisija živi već 14 sezona i donosi nam potresne priče zbog kojih vredni reporter na čelu sa urednicima Marijom Prebeg i Dejanom Vučenovićem obilaze Srbiju i region. I to sve u službi običnih ljudi, pojedinaca, čije životne priče novinari emisije prenose iskreno, otvoreno i surovo.
“Ono što izdvaja “Exploziv” su price o ljudima koji žive među nama, a koji zavređuju pažnju da se o njima priča”, ističe urednik Dejan Vučenović.
Promenio se termin emitovanja, pa ćete od 9. marta u pričama “Exploziva” moći da uživate subotom i nedeljom u 18.50 na program Prve televizije!
“Već od subote 9. marta na programu Prve televizije je "Explozivu" u novom ruhu, tačnije, vraćamo se onim kraćim, zanimljivijim, eksplozivnijim pričama, koje su nas i izdvojile od ostalih programa u ponudi”, podseća urednica Marija Prebeg.
“Bavićemo se velikim temama i to na način kako one utiču na običnog čoveka, bilo da su one političke ili društvene, ali bez analitike”, zaključuje urednica.

Photos

ExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExploziv

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Arctic Secrets (2016)

    image
    Embark on a journey into the world's most unforgiving arctic zones, where land and ice are inseparably joined. Swim through the mammoth Mackenzie Delta, or...
  • Goblin Works Garage (2018)

    image
    Three eccentric mechanics, Jimmy de Ville, Ant Partridge and Helen Stanley, are on a mission to bring the once Great British engineering company, Goblin, back to...
  • Police Interceptors (2008)

    image
    Documentary series following the police intercept teams of Great Britain.
  • Fishing Allstars (2018)

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.