poster

Valerija

Valeria (2008)

Soap opera | Venezuela, United States

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

EPISODE: 104

SYNOPSIS

Leopoldo i Valeria se pomire i odluče se vjenčati. Kažu svoju odluku obitelji. Juan Ignacio počinje progoniti Valeriju telefonom.Alfredo nastavlja ucjenjivati Piedad. Želi ući u crkvu na Leopoldovo vjenčanje držeći je za ruku. Piedad neće udovoljiti njegovim prohtjevima. Jessica je odlučila osvojiti Leopoldovo srce. Samuel slijedi Piedad, sumnja da se njemu iza leđa viđa s Leopoldovim pravim ocem. Angelitin i Isidrov brak je u krizi. Štoviše, Angelita se namjerava rastati od Isidra. S druge strane, Ana Lucía očekuje Isidrovo dijete.Tati napokon prihvaća Alexovu smrt i Estrella je pokuša utješiti. Istovremeno, Miroslava se pojavljuje odjevena kao opatica i traži oprost. Manon i David su na plaži kad naiđe Hugo. To je kraj za Manon. Hugo će reći Davidu da je u prošlosti radila kao eskort-dama, a David to neće moći prihvatiti i prekinut će.

Photos

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.