poster

Valerija

Valeria (2008)

Soap opera | Venezuela, United States

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 57

SYNOPSIS

Leopoldo dolazi u stan gđe Hilde želeći je smiriti i reći joj da će Valeria i njegova kći biti dobro ma gdje se nalazile. Leopoldo donosi i poruku njegove sestre Tati koja želi da Hilda bude s njime na vjenčanju. Međutim, Hilda to neće moći jer se još nije pomirila sa sinovom smrti.Salvador i Tati jako su zaljubljeni i sretni su što će se vjenčati. Tati predlaže Salvadoru da malo odgode medeni mjesec tako da može završiti fakultet, a Salvador, kao i uvijek, udovolji njezinoj želji.Manón mora izaći po hranu, no traži je policija pa je prepoznaju. Slijede je i pronađu ih u skladištu. Javljaju Samuelu da su već pronašli Valeriju i uhite nju i Manón. Valeria ne može vjerovati da će joj opet uzeti kćer nakon što ju je pronašla. Leopoldo mora doći po svoju kćer na policijsku postaju i ne razumije zašto su u pritvoru ako nitko nije podnio prijavu protiv njih.

Photos

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.