poster

Valeria

Valeria (2008)

Soap opera | Venezuela, United States

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 51

SYNOPSIS

Daniel objasni Juliju u kakvoj je Valeria situaciji i natjera ga da se vrati u Miami i prizna istinu. Tako se Valeria više ne bi morala skrivati. Miroslava obećava Leopoldu da ga više neće gnjaviti. Kaže mu da će njihova kći Laura – koja nije u prostoriji, ali Miroslava misli da jest – biti tužna ako on otiđe.Tony posjećuje Juana Ignacija u kući obitelji Riquelme. Međutim, čim ostane sam, odlazi u Miroslavinu sobu i traži od nje da se prestane pretvarati. U tom trenutku u sobu ulazi Juan Ignacio govoreći joj da je zaista luda. Miroslava viče na njih govoreći im da otiđu.David se prisjeća razgovora koji je vodio s Valerijom, tijekom kojega ju je zamolio da nikomu ne govori o njegovu životu, a ona je rekla da neće i zamolila ga da ne gubi nadu kao što je nije gubila ni ona kada su vremena bila teška. Zatim se pita što je sve morala proći Valeria i počinje na nju gledati s ljubavlju. Daniel uzima telefon da nazove Hildu i kaže joj da je uvjerio Julija da dâ svoju izjavu u Miamiju.

Photos

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.