poster

Valeria

Valeria (2008)

Soap opera | Venezuela, United States

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 47

SYNOPSIS

Leopoldo napušta imanje i seli se u Salvadorovu kuću. Traži Miroslavu rastavu i otpušta Marielu jer je bila upletena u sve događaje. Leopoldo želi naći Valeriju, reći joj istinu i pomiriti se s njome. Kad se ode naći s Valerijom, otkrije da je pobjegla s Manon i djetetom. Valeria i Manon pobjegle su s djetetom jer su mislile da ih traži policija. Potražili su Hipólitu koja je bila Valerijina babica dok je rađala Lauru. Žele se sakriti u njezinoj kući. Hipólita ih odvede u Daytonu gdje će raditi za Davida, muškarca za kojega se brinula dok je još bio dječak. Imao je nesreću i ne može se brinuti za sebe. David ne želi Valeriju i Manon u svojoj kući, ali pokušat će ga nagovoriti da zaposli Valeriju kao sobaricu, a Manon, odjevenu u opaticu, kao medicinsku sestru.

Photos

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.