poster

Vesti

Vesti

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 8.3/10
(3 votes)

SYNOPSIS

Vesti će biti emitovane tačno u 13.00, 14.00 i 15.00 časova i naravno, u već dobro poznatom terminu od 18 sati! Najbitnije novosti čućemo od voditelja Ane Mitić i Vladimira Jelića. Emisija „150 minuta“ od ponedeljak će počinjati u 13.10, a nastavljati se posle svakog novog preseka vesti.
U ovoj TV sezoni, ratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.
Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.
Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.
Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti. Voditelji: Ana Mitić, Vladimir Jelić

Photos

Vesti

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
  • All About (2020)

    image
    All About is the programme that has interesting information on various topics. The programme contains facts about famous paintings, celebrities, movies,...
  • Reporter - On Location

    image
    DW’s on-the-ground reporters are always close to the action, be it covering international events or zooming in on some of the quirks of daily life. Camera always...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.