poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedy, Crime, Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10
(2 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 60

SYNOPSIS

Mještani slave Dan Zaglava, a Zvone dobiva ideju kako impresionirati mještane. Natjera Martina da oboja kante za smeće i predstavi ih kao početak reciklaže u Zaglavama.
Mještani nisu oduševljeni i jedva čekaju da počne ples i tombola, koju namještaju Frane i Marko Šank da osvoje janje. Mirjana je ljuta na Matu jer misli da petlja s Milicom.
Lara pomogne Matiji da se sredi, a Janko pušta Josipa s pumpe kako bi mogao doći na zabavu. Josip uspije skupiti hrabrosti i pita Matiju za ples.
Aljoša i Vesna su sretni zajedno, zovu Laru i Janka i obznanjuju da je ona dobila posao.
Vinko je utučen zbog skorog izvlaštenja, a Jadranka ga pokušava oraspoložiti, želi na feštu, ali otkriju da Pere ima uši. Umjesto zabave, ostaju u karanteni.
Ivka tjera Stipana da ide u bolnicu. Na putu do bolnice, upoznaju skitnicu i prevaranta Stjepana koji se poveže sa Stipanom i pomogne mu riješiti problem izvlaštenja na neobičan način.

Photos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Sopranos (1999)

    image
    An innovative look at the life of fictional Mafia Capo Tony Soprano, this serial is presented largely first person, but additional perspective is conveyed by the...
  • Murdoch Mysteries (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
  • Father Brown (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
  • Diagnosis Murder (1993)

    image
    Dr. Mark Sloan is a doctor at Community General Hospital, and he is a consultant for the police department. His son Steve Sloan is a detective for the department....
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.