poster

EUROPEO

EUROPEO (2021)

Show, Sports | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10
(3 votes)

SYNOPSIS

Najveće ovogodišnje nogometno natjecanje - Europsko nogometno prvenstvo - održava se od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova. Počinje utakmicom otvaranja u Rimu, gdje igraju Italija i Turska, a završava u Londonu.
HRT će prenositi uživo sve utakmice s EURA, ukupno 51, a svake večeri pratit ćemo studijsku emisiju EUROPEO koja će nam prenijeti sve događaje toga dana na EURU kroz reportaže, analize i javljanja uživo. U prvom dijelu emisije bit će javljanja iz hrvatskog kampa, zatim podsjetnik na utakmice odigrane popodne i najava večernjeg susreta. Nakon odigrane utakmice slijedi povratak u zagrebački studio i program se nastavlja otprilike do ponoći.
Voditelji emisije bit će Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Utakmice će gledati i analizirati poznati nogometni eksperti Robert Prosinečki, Tomislav Ivković, Igor Cvitanović, Anton Samovojska i Mario Carević, dok je za sudačka pitanja zadužen Marijo Strahonja. Komentatori utakmica Vatrenih iz Velike Britanije i u kasnijoj fazi bit će Marko Šapit i Viki Ivanović. Utakmice ostalih reprezentacija komentirat će Luka Petrinec, Robert Jelečević i Stjepan Balog. S lica mjesta pratit će se nastupi hrvatske nogometne reprezentacije, polufinale i finale, a sve ostale utakmice pratit će se i komentirati iz Zagreba.
U prvom dijelu prvenstva, dok se igra u skupinama, termini prijenosa utakmica su u 15, 18 i 21 sat. U trećem kolu, kad se igraju dva susreta u isto vrijeme, prenosit ćemo jedan, a drugi će biti u snimci odmah nakon završetka.
U Škotskoj i Engleskoj našu će reprezentaciju pratiti šesteročlana ekipa na čelu s novinarom Edinom Mahmuljinom, ekspertom novinarske reportaže, koji će, osim nogometnih, donositi i druge zanimljive priče, a sve će, naravno, ovisiti o restrikcijama u kretanjima vezanim za COVID 19.
Zbog vrlo kompliciranog i zahtjevnog Covid protokola većina medijskih aktivnosti obavljat će se virtualno kroz određene aplikacije, a prvi put u povijesti će se konferencije za novinare i miks-zona održavati virtualno tako da će novinari biti u jednoj prostoriji, a izbornik i igrači u drugoj.
Hrvatska prvu utakmicu igra 13. lipnja u Londonu na legendarnom Wembleyju protiv Engleske u 15.00. Slijedi nam susret protiv Češke u Glasgowu 18. lipnja u 18.00, a nastupe u skupini završavamo opet u Glasgowu gdje 21. lipnja u 21.00 igramo protiv Škotske. Dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine prolaze dalje u osminu finala, uz još 4 najbolje trećeplasirane.

Photos

EUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEO

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • NBA Action

    image
    Basketball news from the high-profile North American league, featuring highlights and interviews.
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. is an international professional bull riding organization based in Pueblo, Colorado, United States.
  • Kite Masters

    image
  • Final Score (2001)

    image
    BBC Sport coverage of the weekend and midweek football action.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.