poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SYNOPSIS

Dobro došli Kod nas doma! Govorit ćemo o matičnim stanicama u službi zdravlja i ljepote, a o tome će nam glavom i bradom posvjedočiti naša poznata glumica i pjevačica Mila Elegović i dr. Milan Milošević, liječnik koji je među prvima u Hrvatskoj započeo tu terapiju. Što je situacija teža, adrenalin jači, ona je radije na terenu, pa nije ni čudo da je osvojila poštovanje i simpatije i gledatelja i struke. Ona je HRT-ova urednica i novinarka Zrinka Grancarić, ovogodišnja kandidatkinja za novinarku godine Zlatnog studija i Večernjakove ruže. Zrinka nam može posvjedočiti i o tome u kakvom su stanju nakon potresa pronađene životinje na Banovini, a u kakvom su stanju nakon spašavanja i smještaja u Udrugu S-PAS, ispričat će nam Gloria Malin. No, prije svega, naša floristica Letizia naučit će nas što su kokedame i kako se izrađuju. Ostanite s nama, bit će zanimljivo!

Photos

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Magic Picks Of The Week

    image
    Join Eloise Carr for throwbacks, personal faves and legends in the Picks of the Week.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
  • The Outdoor Sports Show

    image
    The Outdoor Sports Show hit is a diverse array of outdoor sports which are consumed by millions around the world.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.