poster

Sutra je novi dan

ALWAYS GREENER (2001)

Drama | Australia

Where to watch
Show not available in country
Rating: 8.7/10

Number of episodes: 22

Synopsis:

John Taylor i Sandra Todd su brat i sestra. John sa suprugom i troje djece živi u predgrađu Sidneyja gdje su on i Sandra odrasli, a udovica Sandra s dvoje djece na farmi u seoskom gradiću. Oboje se nalaze na velikim životnim raskrižjima. Johnov, naime, brak, trpi zbog sve većeg angažmana njegova posla socijalnog radnika u programu za ovisnike o drogama i beskućnike, a Sandra neprestano muku muči s preživljavanjem od tragične suprugove smrti u požaru. I Taylori i Toddovi žele promjenu te se odlučuju na radikalan korak: Sandra će se s djecom preseliti u Johnovu kuću u gradu kako bi se okušala u novoj karijeri, a John će s obitelji prijeći na selo i Sandrin dom iznajmljivati kao pansion. Njihova odluka nije lako prihvaćena. Tu je pet tinejdžera sa zahtjevnim željama i snovima. Ali što imaju izgubiti? Kako izreke kažu: "U drugoga je uvijek zelenija trava" i "Sutra je novi dan". No, je li? Serija prati emocionalne vrhunce i dramatična razočaranja u novim životima Toddovih i Taylorovih. I predgrađe velikoga grada i seoski gradić mogu biti otuđena mjesta: svaki će se član obitelji suočiti s vlastitim kušnjama i izazovima.

RECOMMENDATIONS
  • Mildred Pierce (2011)

    image
    Glendale, California, 1931: Mildred Pierce, a young mother with a talent for baking, is left a "grass widow" after throwing her husband, Bert, out of the house....
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Doctors (2000)

    image
    The daily lives of staff at a Birmingham medical practice, including their often dramatic involvements with their patients.
  • Succession (2018)

    image
    The Roy family is known for controlling the biggest media and entertainment company in the world. However, their world changes when their father steps down from...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.