Rating: 7.7/10
User rating: 8.2/10
(9 votes)

Number of episodes: 22

Synopsis:

Doktori Sean McNamara (Dylan Walsh) i Christian Troy (Julian McMahon) najbolji su prijatelji i partneri u McNamara/Troy, popularnoj klinici za plastičnu kirurgiju koju su zajedno osnovali po završavanju medicinskog fakulteta te je napornim radom uzdigli do statusa jedne od najuglednijih i najtraženijih ustanova tog profila. Christian nimalo ne sumnja u moralnu ispravnost usluga koje pružaju te uživa u svemu onome što se uspješnome plastičnom kirurgu nudi u blještavom Miamiju. Sean, s druge strane, sve je manje zadovoljan i sve više razočaran mnogim aspektima svoga posla te ozbiljno razmatra napraviti veliku životnu promjenu, uslijed čega se udaljava od svoje obitelji. Jednostavno, shvatio je kako financijska stabilnost i prekrasan dom više ne mogu uspješno maskirati obiteljske probleme. Seanova supruga Julia (Joely Richardson) je kućanica i majka dvoje djece, prilično nesretna stanjem svoga braka te žali za svim žrtvama koje je u prošlosti počinila zbog muževljeve karijere. Razmišlja o razvodu i povratku na fakultet kako bi nadoknadila ono što je svojevremeno propustila. Posebno je grize osjećaj kako su i ona i njen sin Matt (John Hensley) u boljim odnosima s Christianom nego sa Seanom. Uz originalan scenarij i odlične specijalne efekte, glavno oružje serije ipak su njeni glumci, pogotovo vodeći par doktora koje igraju Dylan Walsh i Julian McMahon. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri Walsh je ostvario zavidan niz zapaženih uloga, od kojih ste ga u 'Everwoodu' već mogli vidjeti na RTL Televiziji. Može se pohvaliti i da je radio s takvim holivudskim veličinama kao što su Clint Eastwood, u 'Krvnoj vezi', i Mel Gibson, s kojim je glumio u 'We Were Soldiers'. Osim u navedenima, zapažene je uloge ostvario i u filmovima 'Jet Boy' i 'Deadly Little Secrets'. Njegovog kolegu Juliana McMahona mnogi su prvi put zapazili u nagrađivanoj seriji 'Profiler', a u manjoj su ga ulozi mogli primijetiti i obožavatelji serije 'Will & Grace'. Iza njega su i nastupi u nezavisnim filmovima kao što su 'Wet And Wild Summer!' s Elliotom Gouldom, zatim 'Chasing Sleep' s Jeffom Danielsom, ili 'Meet Market'. Uz njih, te spomenutu Joely Richardson, čije smo uspjehe već naveli, u seriji gledamo i mladog Johna Hensleyja u ulozi Seanova sina, Valerie Cruz kao psihijatricu Grace Santiago, koju je nakon prve sezone na neki način zamijenila Roma Maffia te ljepotice Lindu Klein i Kelly Carlson.

RECOMMENDATIONS
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • In Treatment (2008)

    image
    A psychotherapist questions his abilities and gets help by reuniting with his old therapist, whom he has not seen for ten years.
  • Mildred Pierce (2011)

    image
    Glendale, California, 1931: Mildred Pierce, a young mother with a talent for baking, is left a "grass widow" after throwing her husband, Bert, out of the house....
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.