Rating: 8.2/10
User rating: 8.7/10
(3 votes)

Synopsis:

U ovoj sezoni Ali Hamidi, Tom Dove i Neil Spooner putuju Europom u potrazi za golemim kraljevskim šaranima, nakon čega kreću još dalje zbog najveće vrste šarana na svijetu, ribe za koju se zna da je mogla težiti i do 230 kilograma. Tijekom ovog putovanja šarane će loviti u rijekama, golemim kopnenim morima, pa čak i u komercijalnim mjestima za odmor, a okušat će se i u ribolovu nekih drugih vrsta koje se mogu pronaći u zemljama koje posjete te uživati u lokalnim kulturama i kuhinjama. Svaka epizoda puna je akcije, šala i smijeha koji se mogu i očekivati od tri dobra prijatelja na prekomorskom putovanju, a vidjet ćemo i kako se svaki od njih služi vlastitim taktikama te se bavi onim što mu najbolje ide. Sezona se sastoji od četiri epizode, a dečki će posjetiti Tajland, Francusku, Bosnu, Srbiju i Španjolsku.

RECOMMENDATIONS
  • Wheeler Dealers (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
  • Seconds from Disaster (2004)

    image
    Accounts of famous technological disasters and their subsequent investigations.
  • Trucking Hell (2018)

    image
    Following men and women working in the heavy recovery business, as they tackle jack-knifed lorries, crashed HGVs and roadside breakdowns.
  • Police Interceptors (2008)

    image
    Documentary series following the police intercept teams of Great Britain.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.