Synopsis:

Mikeu Breweru, stručnjaku za procjene automobila, se priključio novi mehaničar Ant Anstead. Mike i Ant surađuju već gotovo 10 godina, a sada po prvi put zajedno rade na automobilima za popularnu seriju. Mike kao i obično kreće u potragu za starim njemačkim, švedskim, britanskim, talijanskim, japanskim i američkim automobilima koje Ant mora popraviti i restaurirati. Sređen automobil na kraju se treba prodati, a pritom naravno nešto i zaraditi. Nova sezona otvara se specijalnom 70-minutnom epizodom u kojoj Mike kupuje Ford Escort RS Cosworth iz 1995. godine. Cosworth je izuzetno teško pronaći u Americi, budući da ih je samo 25 uvezeno u SAD, a od tih 25 samo 12 je registrirano za vožnju. Izvorno dizajniran tako da zadovoljava uvjete za Svjetsko prvenstvo u reliju, Cosworth je postao opsesija brojnih natjecatelja u reliju širom svijeta. Stoga Ant ne može vjerovati svojim očima kad Mike u njihovu radionicu uparkira Cosworth, te se hitro baca na posao kako bi zavirio ispod haube i otkrio tajne Cosworthova Lackluster motora. U svakoj epizodi serije Trgovci automobilima Mike kreće u lov na odabrani automobil za pravu cijenu – lista oglasnike, pretražuje internetske aukcije, auto-moto klubove i garaže prije kupovine. Ant preuzima posao od trenutka kada Mike parkira automobil u radionicu i odmah dijagnosticira probleme s motorom, karoserijom, elektronikom i unutrašnjosti automobila. Ant tada objašnjava gledateljima svaki korak dok otklanja probleme i popravlja automobil sve dok ne izgleda kao novi. Nakon što dovrše popravke, Mike i Ant testiraju vozilo prije nego što ga prodaju sljedećem najboljem vlasniku koji će ga cijeniti onako kako zaslužuje.

RECOMMENDATIONS
  • Crikey! It's the Irwins (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • The Directors (2018)

    image
    A fascinating look at the life and work of some of Hollywood's most iconic filmmakers.
  • Eden: Untamed Planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Train Truckers (2019)

    image
    Documentary following the exploits of a family-run crew of haulage specialists as they move the heaviest, longest and most precious locomotives around the world.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.