Synopsis:

Dva mjeseca svake godine posebna skupina ljudi kreće u kanadsku tundru na jedan od najopasnijih poslova na svijetu. Po najvećoj zimi vozači u golemim kamionima s prikolicama prevoze važnu opremu i zalihe rudarima u baze udaljene stotine kilometara. U olujnim snježnim uvjetima ti vozači prelaze ledom okovane ceste koje ih često odvedu i na zaleđena jezera. Svaki je vozač vješt u preživljavanju i opstanku u najsurovijim klimatskim uvjetima – od popravljanja kamiona na temperaturi ispod nule za nekoliko sekunda do bijega iz kamiona ako led počne pucati. Na cilju putovanja su iz godine u godinu rudari čiji životi ovise o tome hoće li vozači kamiona stići do njihove baze. Epizode su povezane u naraciju koja gledatelje vodi na putovanje iskusnih vozača, ali i onih mladih koji se prvi put prijavljuju za taj posao i prati ih sve dok se i posljednji kamion ne vrati u matičnu bazu. Osma sezona nevjerojatnih Kraljeva leda vodi nas u još izazovnije pustolovine u kojima je u igri veća lova u svijetu ledenih temperatura i uzavrelih strasti. Unatoč opasnostima, sedmero hrabrih riskiraju živote i svoje kamione u želji da osvoje finalnu nagradu. Na sceni se ponovno pojavljuje Hugh Rowland koji želi svom bivšem poslodavcu i poslije partneru dokazati da je on istinski kralj leda. U vrtlogu rizika, ali i prkosa dvije ekipe kane proširiti biznis dok se stvari zahuktavaju na zamrznutim jezerima, rijekama i morima Sjeverne Amerike.

RECOMMENDATIONS
  • Naked and Afraid (2013)

    image
    Each week, a new pair of total strangers are faced with the ultimate survival challenge: survive for 21 days together with no clothes or supplies in some of the...
  • The Directors (2018)

    image
    A fascinating look at the life and work of some of Hollywood's most iconic filmmakers.
  • You Have Been Warned (2012)

    image
    Get ready for a fast-paced countdown of some of the world’s most amazing homemade science stunts and experiments - all found on the internet. Each episode takes...
  • NASA's Unexplained Files (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.