poster

N1 Newsroom

N1 Newsroom

News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

U novu sezonu N1 televizija krenula je novim projektom. Emisija N1 Newsroom pod voditeljsko-uredničkom palicom dugogodišnjeg novinara i urednika Domagoja Novokmeta te iskusnog reportera Ivana Skorina emitira se svakog dana u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. N1 Newsroom nastavlja se na cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo te donosi epilog dana i analizu najvažnijih priča iz perspektive samih aktera, stručnjaka, ali i N1 reportera koji su razvoj priče pratili na licu mjesta. U studiju N1 Newsrooma svakog će se dana razgovarati s relevantnim gostima - stručnjacima, komentatorima te analitičarima. N1 televizija je, kao i dosad, uživo na svim presudnim lokacijama te prva prenosi izjave ključnih aktera u pričama s terena. Posebna pozornost bit će posvećena društvenim mrežama, glasu građana i to iz minute u minutu. Novinari portala N1 televizije te kolege iz redakcija drugih medija izvještavat će o trendovima i reakcijama na događaje. N1 Newsroom pratite uživo od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati.

RECOMMENDATIONS
  • Sky News

    image
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
  • Newsday

    image
    Newsday is presented live from Singapore and London. Babita Sharma in London and Rico Hizon in Singapore deliver an overview of the day's big news stories, as...
  • Focus on Africa

    image
    The biggest African and international stories from the BBC.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.