poster

Druga obitelj

Druga obitelj (2016)

Documentary | Croatia
Director: Zdenko Jurilj

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SYNOPSIS

Priča o osnivanju i radu humanitarne udruge "Fra Mladen Hrkać" koja već više od četiri i pol godine nesebično pomaže svakom čovjeku i obitelji koji se zbog različitih zdravstvenih dijagnoza i nesretnih slučajeva nađu u bezizlaznoj situaciji daleko od svog doma.
U filmu se kroz iskustva članova Udruge i svjedočanstva korisnika pomoći s različitih područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine prikazuje istinska dimenzija i važnost koju Udruga ima u životima oboljelih osoba koje borave ili su boravile na liječenju u Zagrebu.
Ovo je priča o stvarnim ljudskim sudbinama, bezizlaznim životnim situacijama i tragedijama, istinskoj ljudskosti i dobroti, entuzijazmu i volji koja ruši granice, priča bez ideoloških, vjerskih i nacionalnih sukoba i podjela. Priča o čovjeku koji pomaže čovjeku. U svakom trenutku svakog dana, bez interesa, političkih veza i dvostrukih mjerila.
Zahvaljujući predanom radu i brojnim hvalevrijednim rezultatima, Udruga je postala drugi dom i druga obitelj za brojne ljude iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Photos

Druga obiteljDruga obiteljDruga obiteljDruga obitelj

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.