Kako sam postao ja - Safe Driver

Director: Steve Agnew

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Dokumentarna četvoroepizodna TV-serija „Kako sam postao ja" govori o uspješnim mladim ljudima u Srbiji danas. Riječ je o mladićima i djevojkama koji su stasavali u vrijeme krize, ratova, općeg osiromašenja Srbije. Uprkos svemu tome ili baš zbog svega što ih u svakodnevnom životu okružuje ili im nedostaje, junaci serije samostalno i bez institucionalne pomoći uspjeli su u svojim profesionalnim nastojanjima.
Četiri priče o pripadnicima generacije od koje samo 6% radi, prikazuju stvarne ljude, stvarne probleme i njihovo stvarno rješavanje, a ipak, atmosfera je vedra i inspirira gledatelje da se i sami pokrenu i pojačaju osobnu inicijativu.
Serija je namijenjena zbunjenim mladim i ne više tako mladim ljudima, onima koji privatno ili profesionalno brinu o novim naraštajima, ali i svima onima koji su se bar jednom u životu našli u situaciji da biraju između odustajanja ili ustrajanja u stvarima za koje ne dobivaju podršku, u stvarima koje ne izgledaju jasno isplative na prvi pogled.

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.