poster

More i otoci: More u pogledu

More i otoci: More u pogledu (1999)

Documentary | Croatia
Director: Darko Dovranić

Where to watch
Show not available in country
User rating: 9.7/10
(3 votes)

SYNOPSIS

"I gledam, i slušam i osjećam... more!" - tako započinje, a tako se i razvija ovaj kratki autorski dokumentarac snimljen u netaknutoj prirodi oko Molunta, Cavtata, Mljeta, Korčule i Lastova. Kamera Radovana Lauša i montaža Tihomira Tonžetića, uz izbor glazbe Mladena Magdalenića, vođeni poetskim tekstom redatelja Darka Dovranića, stvorili su poemu o moru dostupnu oku svakoga ljepotom opijenoga promatrača. Leopardijevi stihovi "I slatko mi je utopiti se u tom moru" samo zaokružuju cjelinu autorskog viđenja.
Film je prikazan u konkurenciji Festivala turističkog filma u Splitu, a bio je na programu Festivala ekološkog filma u Washingtonu i Turističkog filma u Bratislavi.

Cinematographer: Radovan Lauš
Film editor: Tihomir Tonžetić
RUNTIME: 20 min

Photos

More i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogledu

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.