poster

Pal Pal Dil Ke Paas

Pal Pal Dil Ke Paas (2019)

Redatelj: Sunny Deol


Ocjena: 4.5/10

SADRžAJ

Pal Pal Dil Ke Paas a love story set in snowy hilly regions of Himachal Pradesh with all of the complexities of love. It is a 2019 Indian Hindi-language romantic drama film directed by Sunny Deol and produced by Sunny Sounds Pvt Ltd and Zee Studios.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubavni tonovi (2019)

    image
    Maggie radi na vjenčanju kao fotografkinja te nailazi na bivšu ljubav. Njihov je odnos napet sve dok se ne sjete kako dobro pjevaju zajedno.
  • Sezona ljubavi (2018)

    image
    Žena se nakon razvoda vraća u rodni grad na natjecanje u pripremi jela s roštilja, no ozračje postaje još užarenije nakon što naleti na staru ljubav.
  • Izgubljena ljubav (2011)

    image
    Pilot obeća supruzi da će se vratiti za njihovu iduću godišnjicu. No godine prolaze i on ne dolazi. 60 godina poslije ona ga i dalje čeka na željezničkoj stanici....
  • Povratak kući (2019)

    image
    Abby je zadovoljna što u Novoj Engleskoj snima internetsku seriju sve dok se ne vrati kući u Teksas, gdje susreće bivšu ljubav.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.