SADRžAJ

Ljubav će se dogoditi onda kada je najmanje očekujete.

„Ne zaboravi me“ je dirljiva, moderna ljubavna priča smeštena u prostranom Londonu. Vil je strastveni muzičar koji pokušava da se izbori s tragičnom tajnom. Kada spasi prelepu, slobodoumnu šankerku Iv od pijanog gosta za vreme fajronta, njihovi putevi se prepliću. Zaintrigirani jedno drugim, oni tumaraju Londonom, ne znajući šta donosi veče niti novi dan. Kako se bliži svitanje, a njih dvoje postaju sve bliskiji, hoće li Vil smoći snage da otkrije istinu Iv?

Fotografije

Ne zaboravi me

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u cvatu (2022)

    image
    Kad talentiranoj botaničarki Violet zatreba pomoć u izradi cvjetnih aranžmana za važno vjenčanje, ona se obrati Jacku, zgodnom fotografu prirode, koji je preuzeo...
  • Love in the Sun (2019)

    image
    A dating app creator finds her views on love challenged when she returns home to Florida and reconnects with her high school sweetheart.
  • Zauvijek u mojem srcu (2019)

    image
    Jenna (M. Patterson) i Charlie (J. Turner) pronašli su ljubav u Irskoj, ali su ih snovi razdvojili. Pet godina poslije, ponovno se nalaze i Jenna mora odlučiti...
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.