poster

Zagrebačke priče 3

Zagrebačke priče 3 (2015)

drama | Hrvatska

Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Omnibus od šest kratkometražnih filmova čiji su zapleti vezani uz neki nacionalni praznik.
Dan otpora
Snimljeno prema kratkoj priči Roberta Perišića "Nema Boga u Susedgradu". Dva zgubidana odluče za Praznik rada posjetiti starog prijatelja koji je nedavno postao otac.
Praznik demokracije
Praznik demokracije počiva na premisi da genijalca od luđaka dijeli samo dlaka, građane od podanika volja, hrabrost i prilika, a prati četvero ljudi koji su prisiljeni birati između onoga što je ispravno i spašavanja vlastite kože.
Na Tri kralja
Na Tri kralja prati mladu ženu koja dolazi u posjet majci. Posjet u njoj budi sjećanja na tri misteriozna muškarca.
Goranova ulica
Na Veliku Gospu djevojčica Lana upoznaje dječaka iz obližnje ulice koji dane provodi gledajući kroz prozor. Kroz zajedničku igru otkrit će se tajna zbog koje će Lana preispitati svoj odnos prema Bogu, životu i sebi.
Munja
Munja se odvija na 1. maj, praznik koji je Bruni i Ivi posebno težak. Uz to što oboje moraju raditi, netko im ukrade bicikl, njihovo jedino prijevozno sredstvo.
Orah
Gubitak i kolotečina natjeraju glavni lik da se zatvori u čahuru. No onda jedna apsurdna situacija uzrokuje izljev emocija.

Fotografije

Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ti nisi ti (2014)

    image
    Vrsnoj pijanistici Kate dijagnosticirana je neizlječiva bolest ALS te ona zaposli besciljnu djevojku Bec za cjelodnevnu njegovateljicu. Njih dvije izgrade vezu...
  • Zagrebačke priče (2009)

    image
    Omnibus devet kratkometražnih filmova čija su tema svakodnevica stanovnika glavnog grada Hrvatske različitih naraštaja, društvenog položaja, interesa i...
  • Jedanaesta zapovijed (1970)

    image
    Zgodnu i samouvjerenu 15-godišnjakinju u spremanju za večernji izlazak prekinulo je zvono na vratima. U posjet je stigao očev prijatelj, njegov ratni drug, koji...
  • Božićno primirje (2015)

    image
    Američki vojnik i Belgijanka zaljube se tijekom kratkog primirja usred bitke u Ardenima. Kad se borba nastavi, jedno drugom obećaju da će se ponovno sastati na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.