Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRŽAJ

Omnibus od šest kratkometražnih filmova čiji su zapleti vezani uz neki nacionalni praznik.
Dan otpora
Snimljeno prema kratkoj priči Roberta Perišića "Nema Boga u Susedgradu". Dva zgubidana odluče za Praznik rada posjetiti starog prijatelja koji je nedavno postao otac.
Praznik demokracije
Praznik demokracije počiva na premisi da genijalca od luđaka dijeli samo dlaka, građane od podanika volja, hrabrost i prilika, a prati četvero ljudi koji su prisiljeni birati između onoga što je ispravno i spašavanja vlastite kože.
Na Tri kralja
Na Tri kralja prati mladu ženu koja dolazi u posjet majci. Posjet u njoj budi sjećanja na tri misteriozna muškarca.
Goranova ulica
Na Veliku Gospu djevojčica Lana upoznaje dječaka iz obližnje ulice koji dane provodi gledajući kroz prozor. Kroz zajedničku igru otkrit će se tajna zbog koje će Lana preispitati svoj odnos prema Bogu, životu i sebi.
Munja
Munja se odvija na 1. maj, praznik koji je Bruni i Ivi posebno težak. Uz to što oboje moraju raditi, netko im ukrade bicikl, njihovo jedino prijevozno sredstvo.
Orah
Gubitak i kolotečina natjeraju glavni lik da se zatvori u čahuru. No onda jedna apsurdna situacija uzrokuje izljev emocija.

Fotografije

Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Tri brata (1981)

  danas
  image
  Drama o trojici muškaraca koji se suočavaju sa smrću svoje majke. Na imanju u južnoj Italiji starica je na umoru. Njezin muž pozove sinove da se vrate kući. Iz...
 • Kad me više ne bude (2019)

  danas
  image
  50-godišnji udovac prisiljen je preispitati svoj odnos s kćeri tinejdžericom nakon što se ona pokušala ubiti. Odluči je povesti na putovanje kako bi posjetila...
 • Crvena zemlja (1975)

  danas
  image
  Godine 1941. partizani oslobađaju Užice i Čačak te vode borbu za Kraljevo. Njemci, u cilju odmazde, vrše genocid: strijeljaju 6.000 građana Kraljeva.
 • Sve o mojoj majci (1999)

  danas
  image
  Manuela (C. Roth) živi u Madridu i radi kao koordinator za transplantaciju organa. Samohrana je majka i živi sa sinom Estebanom koji o svome ocu ne zna ništa. Na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.