poster

Akaash Vani

Akaash Vani (2013)

Redatelj: Luv Ranjan


Ocjena: 6.3/10

SADRžAJ

Akaash Vani is a romance film directed by Luv Ranjan, and produced by Kumar Mangat Pathak and Abhishek Pathak under the banner Wide Frame Pictures. After the cult hit Pyaar Ka Punchnama, AkaashVani is the second film from this producer-director duo.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Povratak kući (2019)

    image
    Abby je zadovoljna što u Novoj Engleskoj snima internetsku seriju sve dok se ne vrati kući u Teksas, gdje susreće bivšu ljubav.
  • Ljubavni tonovi (2019)

    image
    Maggie radi na vjenčanju kao fotografkinja te nailazi na bivšu ljubav. Njihov je odnos napet sve dok se ne sjete kako dobro pjevaju zajedno.
  • Izgubljena ljubav (2011)

    image
    Pilot obeća supruzi da će se vratiti za njihovu iduću godišnjicu. No godine prolaze i on ne dolazi. 60 godina poslije ona ga i dalje čeka na željezničkoj stanici....
  • Sezona ljubavi (2018)

    image
    Žena se nakon razvoda vraća u rodni grad na natjecanje u pripremi jela s roštilja, no ozračje postaje još užarenije nakon što naleti na staru ljubav.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.