Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Alice se bavi problemima spavanja, i proganja je tajnovita smrt njezina mlađega brata. Dok je obavljala ispitivanje traumatizirane obitelji zbog problema sa spavanjem, Alicu napadne otac te obitelji u tijeku svoga spavanja. Oca uhite i optuže ga za problem sa spavanjem svoje obitelji, no kad ga zatvore, problemi se pogoršaju i Alice mora odbaciti znanstvenu logiku te prihvatiti da obitelj terorizira parazitski demon koji se hrani na slabima dok spavaju. Kako bi porazila mračni duh koji je kriv za smrt njezina brata, Alice se mora otputiti u svoje noćne more i suočiti se s demonima svoga djetinjstva.

Fotografije

Demon iz snovaDemon iz snovaDemon iz snovaDemon iz snovaDemon iz snovaDemon iz snova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Odabrani (2015)

    image
    Jackson i Emily nisu poput ostale djece. Dva su sociopata u nastajanju na rubu potpunog sloma. Vrijeme im otkucava dok traže osvetu. Tko će prvi puknuti?
  • Zombi Holokaust (1980)

    image
    Ekspedicija u Istočnoj Indiji, susreće ne samo sa kanibalima koje su tražili, već i sa zlim naučnikom i njegovom zombi vojskom.
  • Hostel (2005)

    image
    Nesretni mladi turisti u potrazi za lakom zabavom upadaju u istočnoeuropsku noćnu moru. Dvojica kolega s fakulteta - Josh (Derek Richardson) i Paxton (Jay...
  • Hostel 2 (2007)

    image
    Tri američke studentice koje u Rimu pohađaju tečaj umjetnosti namamljene su u stravičan svijet mučenja i patnje u nastavku horora redatelja Elija Rotha koji je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.