poster

Znam što si radila prošlog ljeta

I Know What You Did Last Summer (1997)

Redatelj: Jim Gillespie
STAR Movies | 02. 05. 2024. | 23:50

Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(27 glasova)

SADRžAJ

Nakon što dožive nesreću na jednoj zavojitoj cesti, četvero tinejdžera učine kobnu pogrešku kada tijelo svoje žrtve bace u more. Međutim, točno godinu dana poslije mrtvac se vrati iz vodenoga groba tražeći nešto više od isprike. Ovaj hit na kinoblagajnama smješten je u jedno priobalno mjesto gdje četvero prijatelja provodi zadnje ljeto prije odlaska na fakultet. 4. srpnja je, Dan nezavisnosti, a Helen (Sarah Michelle Gellar) je pobijedila na izboru ljepote, na radost svog zgodnog dečka Barryja (Ryan Phillippe); svoje najbolje prijateljice, pametne i ambiciozne Julie (Jennifer Love Hewitt); te Juliena dečka, Raya (Freddie Prinze Jr.). Nakon proslave na osamljenoj plaži zapute se kući, no njihovo bučno slavlje uzrokuje nesreću – usmrtili su pješaka. Uplašeni i zbunjeni, teškom mukom odluče baciti tijelo s pristaništa. Četvero prijatelja prisegnu da će čuvati tajnu do groba. Ali to bi se moglo dogoditi puno prije nego što misle: domišljati i okrutni krvnik zna njihovu tajnu i natjerat će ih da plate za to.

Fotografije

Znam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljetaZnam što si radila prošlog ljeta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.