SADRžAJ

Nakon majčine smrti devetogodišnja Ana (Ana Torrent) bila je svjedokinja događaja u kojemu otac, inače visoki vojni časnik, umire od srčanog udara u krevetu s ljubavnicom. Djevojčica je pritajena promatrala događaj. Očeva ljubavnica je Amelia, žena njegova najboljeg prijatelja. Kada je Anselmo umro Amelia se brzo odjenula i pobjegla.
Djevojčica vjeruje da je smrt uslijedila nakon što je otac popio piće u koje je ona sasula otrov iz limenke koju čuva još iz vremena dok joj je majka bila živa. S obzirom da su Ana i sestre nakon očeve smrti ostale siročad, skrb preuzima teta Paulina. Ona je neudana i živi svoj život, pa su djevojčice prepuštene sluškinji Rosi i baki koja živi u sjećanjima gledajući stare fotografije.

Fotografije

Zmija u njedrimaZmija u njedrimaZmija u njedrimaZmija u njedrimaZmija u njedrima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Siroma sam al' sam besan (1970)

    image
    U zabačenom selu u Vojvodini seljaci žele podići klaonicu. Došljak, brijač, postaje važna ličnost "delegat za tvornicu". I kad se čini da je brijač uspio u...
  • Cradle Swapping (2017)

    image
    When new parents and discover their baby was switched at birth, they embark on a dangerous mission to find their real child before it's too late.
  • Kućica na plaži (2018)

    image
    Majka i kći doznaju više o životu tijekom putovanja na obalu gdje uređuju staru kuću na plaži.
  • Nestajanje (2017)

    image
    Mia je u braku s Frederikom, uspješnim ravnateljem kojeg je njegova škola ulovila u financijskoj pronevjeri. Međutim, je li Frederik to napravio namjerno ili je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.