Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(32 glasa)

SADRžAJ

Ljeto je 1983. na sjeveru Italije, a Elio, starmali 17-godišnjak, provodi dane u obiteljskoj vili iz 17. stoljeća prepisujući i svirajući klasičnu glazbu, čitajući i flertujući s prijateljicom Marzijom. Dok Eliova sofisticiranost i intelektualni darovi ukazuju na to da je već zreo muškarac, mnogo toga na njemu ostalo je nevino i neformirano, pogotovo što se tiče pitanja srca. Jednog dana, Oliver, šarmantan 24-godišnji američki student koji radi na svom doktoratu, stiže kao ljetni stažist kako bi pomagao Eliovu ocu, eminentnom profesoru specijaliziranom za grčko-rimsku kulturu. U suncem okupanom, prekrasnom okruženju, Elio i Oliver otkrivaju opojnu ljepotu probuđene želje tijekom ljeta koje će im zauvijek promijeniti živote.

Fotografije

Skrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena LjubavSkrivena Ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.